avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor urbanism
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor urbanism

Va rog sa-mi spuneti cat este sporul de urbanism ?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:35, 8 Mai 2011
Nu mai exista indemnizatia de conducere de 15% care se acorda persoanei cu responsabilitate in domeniul urbanismului si amenajarii teritoriului (conform OG 9/2008 si 10/2008). Aceste persoane au fost reincadrate fie ca sef birou (daca sunt indeplinite conditiile pentru existenta acelui birou la nivelul institutiei), fie pe functii publice de executie (daca primeau cei 15% la data reincadrarii, acestia au fost inclusi in salariu ca si suma compensatorie). Daca nu vorbim de un sef birou (spor de conducere 25%, prin raportare la OG 9 si 10/2008) sau arhitect sef (spor de 55%, conform OG 9/2008), nu avem despre ce spor sa discutam.
Daca persoana respectiva preia atributiile de urbanism incepand cu 1.04.2011?
Este sef birou, sef serviciu sau arhitect sef? Daca da, in salariu ii va fi inclus sporul de conducere aferent acestor functii. Daca nu are aceasta incadrare, nu are ce spor de conducere sa primeasca. #-o
ba primesc niste clase succesive de salarizare, care nu i se acorda.... :)
legea nr 284/2010
Anexa I, CAPITOLUL I A. Salarizarea funcţionarilor publici, lit. d) -Funcţii publice specifice de execuţie
note:
2. Salariul de bază al persoanei cu responsabilitate în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului şi al autorizării executării lucrărilor de construcţii la nivel de comună se majorează cu 4 clase de salarizare succesive pe perioada de exercitare a acestor responsabilităţi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
mihaicalinescu2005, utilizator
Daaa...si o cununita cu flori roz:), cam asta valoreaza clasele alea de salarizare care-s multe pe hartie si in buzunare deloc. Daca are cineva o idee cum transformam cifrele in bani lichizi... ma intereseaza si pe mine; nenea al meu de la urbanism mi-a scos peri albi pe treaba asta.

Alte discuții în legătură

Cfp straina straina Cum incadrati in conformitate cu prevederile LG 330/2009 , sporul pentru control financiar preventiv si indemnizatia care se acorda persoanei care lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Responsabil urbanism deliuta deliuta Stie cineva, responsabilul cu urbanismul din cadrul unei primarii de comuna, se reinacadreaza ca,, sef de birou\" conform Legii 50/1991 republicata , cu modif. ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public oxi oxi Buna ziua, Sunt functionar public la o primarie de comuna incadrata prin concurs in 2007 la compart. Urbanism si achizitii publice pe functie de executie, ... (vezi toată discuția)