avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ordonanta de poprire
Discuție deschisă în Executare silită

ordonanta de poprire

am o hotarare judecatoreasca din 9.03.2011 ramasa definitiva prin nerecurare prin care sunt indreptatita sa primesc pensie de intretinere(alimentara) de la tatal meu care este pensionar.pe 18.04/2011 am mers sa legalizez hotararea dupa expirarea term de recurs si la biroul respectiv ,doamna care s-a ocupat de mine mi-a aratat si ordonanta de poprire care fusese trimisa de judecatorie catre casa de pensii. am mers la casa de pensii apoi, am intrebat la ghiseul platii pensii si dupa ce i-am spus doamnei cnp tatalui, mi-a spus ca nu exista nici-o poprire pe numele lui. astfel am depus acte pentru efectuarea popririi(copie hotarare legalizata adeverinta student si copii acte de identitate). dupa toate acestea mi s-a spus sa astept ca voi primii banii.
intrebarea este :
1)sub ce forma/cunatum se va poprii din pensie tatalui avand in vedere ca pensia mea este de 354 lei, el are pensie aprox 1500 lei si data de la care trebuie sa imi dea banii este 26.01.2011-data introducerii cererii de chemare in judecata. pana in acest moment nu am primit nimic.
2) daca exista si ordonanta de poprire de la judecatorie si acte depuse de mine pentru poprire, de la ce data o sa primesc pensia de intretinere. banuiesc ca ordonanta exista la casa de pensii insa probabil doamna functionar nu a tastat bine cnp-ul
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:40, 29 Aprilie 2011
hotararea judecatoreasca trebuie respectata ca atare..deci..dvs o sa va primiti banii incepand cu luna specificata in aceasta..casa de pensii e obligata sa procedeze la aceasta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil mya69 mya69 Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti daca pentru prelungirea pensiei de intretire, hotararea judecatoreasca definitiva se trimite la locul de munca al paratului ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere mather mather daca prima sentinta de divort va fi atacata de sotul care trebuie sa plateasca pensie cind va fi executorie plata pensiei atit a restantei pe un an ,cit si a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere student- hotarare necomunicata angajatorului- procedura ContSters378311 ContSters378311 Buna seara! As dori sa va intreb cum se poate ca in urma unei hotarari pentru majorare pensie de intretinere stabilita prin sentinta civila,pronuntata in ... (vezi toată discuția)