avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesoriala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesoriala

daca mama mea fiind singura mostenitoare de drept dupa moartea bunicilor mai trebuie sa incheie dezbatera succesoriala:(:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:12, 29 Aprilie 2011
Trebuie. Altfel nu puteti trece pe numele mamei nimic. Si nici impozite la case nu le puteti plati.
Da, trebuie sa se prezinte la notar pentru a obtine certificatul de mostenitor.
trebuie sa dezbata succesiunea dupa parintii dansii daca doreste sa fie proprietara
multam fain
Se poate face aceasta succesiune si in timpul vietii bunicilor in sensul ca acestia pot sa faca donatie sau act de vanzare-cumparare "catre mostenitor"?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin cu o problema destul de dificila si incerc sa ... Andreea Vasiliu10 Andreea Vasiliu10 Buna ziua, Vin cu o problema destul de dificila si incerc sa o explic pe scurt. In 2009 bunicul meu a decedat ( eu si parintii mei stand in casa lui si a ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale vasilicablanita vasilicablanita Daca la moartea tatalui copiii au renuntat in totalitate la mostenirea revenita lor in favoarea mamei, la moartea acesteia , copiii renuntatori pot reveni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cumnata bunicii mele(n are copii,soțul a decedat) ... adamar adamar Buna ziua Cumnata bunicii mele(n are copii,soțul a decedat) dorește să îi lase fetiței mele minore ap dânsei,cu drept de uzufruct. Care e procedura ... (vezi toată discuția)