avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problems
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problems

am furat 4 lcd-uri dintr un hipermarket eu cu un angajat.am fost prinsi.. a venit politia am dat declaratii am recunoscut.. politistii au fost foarte amabili sau poate"ipocriti"..ne au spus ca ei au formulat asa fel incat pedeapsa sa fie o amenda ..care nu apare la dosar..deoarece ne a verificat a vazut ca suntem studenti in an terminal..nu avem cazier..e prima abatere.au spus ca ei au formulat astfel incat sanciunea procurorului sa fie o amenda..daca acesta doreste sa ne prezentam la el..ne a sugerat sa plangem sa il impresionam.. sa ramanem cu amenda..si nu cu amenda penala sau dosar penal. este posibil o astfel de solutionare?ce ma sfatuiti ? cum pot angaja un avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters53762 , utilizator 22:26, 2 Iulie 2008
daca sunteti la prima abatere si nu aveti cazier iar prejudiciul a fost recuperat, atunci este posibil sa primiti numai o amenda.

av. vasilescu
momentan nu am bani pentru avocat. imi spuneti va rog ce masuri trebuie sa iau ? sa ma duc la sectie sa ma interesez de dosar? cand ma prezint in fata procurorului sa i duc adeverinta de la facultate .. ce sa fac?
Ati deschis speta aceasta de 3 ori pe acest domeniu.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2008
ContSters53762, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)
Furt lcd-uri cristianovici cristianovici impreuna cu un angajat am incercat sa furam 4 lcd uri dintr un hypermarket. am fost prinsi..a venit politia ..s a recuperat pe loc prejudiciul..am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat. oare pot primi doar amendă administrativă? ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)