avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problems
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problems

am furat 4 lcd-uri dintr un hipermarket eu cu un angajat.am fost prinsi.. a venit politia am dat declaratii am recunoscut.. politistii au fost foarte amabili sau poate"ipocriti"..ne au spus ca ei au formulat asa fel incat pedeapsa sa fie o amenda ..care nu apare la dosar..deoarece ne a verificat a vazut ca suntem studenti in an terminal..nu avem cazier..e prima abatere.au spus ca ei au formulat astfel incat sanciunea procurorului sa fie o amenda..daca acesta doreste sa ne prezentam la el..ne a sugerat sa plangem sa il impresionam.. sa ramanem cu amenda..si nu cu amenda penala sau dosar penal. este posibil o astfel de solutionare?ce ma sfatuiti ? cum pot angaja un avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters53762 , utilizator 22:26, 2 Iulie 2008
daca sunteti la prima abatere si nu aveti cazier iar prejudiciul a fost recuperat, atunci este posibil sa primiti numai o amenda.

av. vasilescu
momentan nu am bani pentru avocat. imi spuneti va rog ce masuri trebuie sa iau ? sa ma duc la sectie sa ma interesez de dosar? cand ma prezint in fata procurorului sa i duc adeverinta de la facultate .. ce sa fac?
Ati deschis speta aceasta de 3 ori pe acest domeniu.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2008
ContSters53762, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)
Furt lcd-uri cristianovici cristianovici impreuna cu un angajat am incercat sa furam 4 lcd uri dintr un hypermarket. am fost prinsi..a venit politia ..s a recuperat pe loc prejudiciul..am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)