am furat 4 lcd-uri dintr un hipermarket eu cu un angajat.am fost prinsi.. a venit politia am dat declaratii am recunoscut.. politistii au fost foarte amabili sau poate"ipocriti"..ne au spus ca ei au formulat asa fel incat pedeapsa sa fie o amenda ..care nu apare la dosar..deoarece ne a verificat a vazut ca suntem studenti in an terminal..nu avem cazier..e prima abatere.au spus ca ei au formulat astfel incat sanciunea procurorului sa fie o amenda..daca acesta doreste sa ne prezentam la el..ne a sugerat sa plangem sa il impresionam.. sa ramanem cu amenda..si nu cu amenda penala sau dosar penal. este posibil o astfel de solutionare?ce ma sfatuiti ? cum pot angaja un avocat?
momentan nu am bani pentru avocat. imi spuneti va rog ce masuri trebuie sa iau ? sa ma duc la sectie sa ma interesez de dosar? cand ma prezint in fata procurorului sa i duc adeverinta de la facultate .. ce sa fac?
Furt lcd-uri
cristianovici
impreuna cu un angajat am incercat sa furam 4 lcd uri dintr un hypermarket. am fost prinsi..a venit politia ..s a recuperat pe loc prejudiciul..am recunoscut ... (vezi toată discuția)