buna ziua.am un copil in clasa 1 si este persecutat de invatatoarea din clasa,cand a inceput clasa 1 de la inceput l-am lasat dupa ore la scoala sa-si faca temele pt.asta plateam la invatatoare 8 lei pe zi +mancare 7 lei pe zi,dar copilul venea acasa cu temele nefacute,dupa vreo 3 luni nu l-am mai lasat la dupa prelungite si atunci a inceput calvarul pentru copil,invatoarea a inceput sa-mi terorizeze copilul,inclusiv lovindu-l de doua ori si spundu-i tot timpul ca este prost si neducat copilul,incat nu mai vrea sa mearga la scoala.din trimestrul acesta l-am lasat inapoi dupa masa ,dar tot cu temele nefacute a venit,azi am fost dupa copil si spunandu-i caci nu-i bine asa a spus sa-mi mut copilulul daca nu-mi convine.spuneti-mi legal ce pot face.multumesc.
exact asa cum ne-ati explicat noua aici scrieti povestea pe o hirtie si depuneti-o la inspectoratul scolar sa va dea ei o solutie :D si sa va aprobe mutarea copilului la alta scoala.
Sau vedeti daca nu are si copilul partea lui de vina... Uitati pentru o clipa ca sunteti mama si incercati sa fiti mai obiectiva, s-ar putea sa descoperiti ca adevarul este undeva la mijloc!
O alta modalitate de a afla adevarul,este de a intreba si ceilalti copii din clasa,cum se poarta invatatoarea cu ei,si in mod special cu copilul dvs.Puteti pune aceasta intrebare si parintilor ( cei pe care ii cunoasteti).Copii povestesc acasa,ce se intimpla in la scoala.Incercati,este imposibil sa nu obtineti citeva informatii.:luck:
indicat ar fi sa mai vb . si cu parintii catorva copii sa vedeti comportamentul si fata de altii , va spun din proprie experienta , fetita mea cand am mutato la o scoala noua , invatatoarea le-a spus celorlalti copii sa aiba grija sa nu vb. cu ia, ca poate sa le fure din motive ca este moldoveanca