avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... copil terorizat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

copil terorizat

buna ziua.am un copil in clasa 1 si este persecutat de invatatoarea din clasa,cand a inceput clasa 1 de la inceput l-am lasat dupa ore la scoala sa-si faca temele pt.asta plateam la invatatoare 8 lei pe zi +mancare 7 lei pe zi,dar copilul venea acasa cu temele nefacute,dupa vreo 3 luni nu l-am mai lasat la dupa prelungite si atunci a inceput calvarul pentru copil,invatoarea a inceput sa-mi terorizeze copilul,inclusiv lovindu-l de doua ori si spundu-i tot timpul ca este prost si neducat copilul,incat nu mai vrea sa mearga la scoala.din trimestrul acesta l-am lasat inapoi dupa masa ,dar tot cu temele nefacute a venit,azi am fost dupa copil si spunandu-i caci nu-i bine asa a spus sa-mi mut copilulul daca nu-mi convine.spuneti-mi legal ce pot face.multumesc.
Cel mai recent răspuns: doinita jarda , utilizator 00:22, 3 Mai 2011
exact asa cum ne-ati explicat noua aici scrieti povestea pe o hirtie si depuneti-o la inspectoratul scolar sa va dea ei o solutie :D si sa va aprobe mutarea copilului la alta scoala.
Sau vedeti daca nu are si copilul partea lui de vina... Uitati pentru o clipa ca sunteti mama si incercati sa fiti mai obiectiva, s-ar putea sa descoperiti ca adevarul este undeva la mijloc!
O alta modalitate de a afla adevarul,este de a intreba si ceilalti copii din clasa,cum se poarta invatatoarea cu ei,si in mod special cu copilul dvs.Puteti pune aceasta intrebare si parintilor ( cei pe care ii cunoasteti).Copii povestesc acasa,ce se intimpla in la scoala.Incercati,este imposibil sa nu obtineti citeva informatii.:luck:
indicat ar fi sa mai vb . si cu parintii catorva copii sa vedeti comportamentul si fata de altii , va spun din proprie experienta , fetita mea cand am mutato la o scoala noua , invatatoarea le-a spus celorlalti copii sa aiba grija sa nu vb. cu ia, ca poate sa le fure din motive ca este moldoveanca
dupa 2 ani sa imprietenit cu colegii si acestia au spus ca doamna invatatoare le-a spus aceste cuvinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei ... MarianaB072 MarianaB072 As avea și eu nevoie de ceva recomandări în privința unei acțiuni legale contra unei instituții de învățământ private. Situația a fost ... (vezi toată discuția)
Bataia la scoala marianacornaciu marianacornaciu Cine e raspunzator pentru faptul ca un elev este batut zilnic de catre alti elevi din clasa? Pot fi trasi la raspundere parintii avand in vedere ca sunt copii ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)