Revin cu o chestiune deja discutata, dar cred ca m-am exprimat eu gresit initial.Bunicul meu a murit in l994 si nu a scos titlu de proprietate.Ulterior, unul din cei trei copii ai sai a scos acest titlu doar pe numele sau, excluzandu-i pe ceilalti doi.Acest titular nu are copii si moare in 2010.Tatal meu, frate cu acesta, moare cu 2 ani inainte, in 2008.Mai raman ca mostenitori o matusa, sora cu cei doi frati morti si de la tatal meu suntem patru mostenitori.In conditiile in care in titlu era trecut doar unul din unchii mei, acum mort, fara copii,mai avem dreptul noi cei patru copii sa cerem mostenirea de la bunicul nostru, de pe acest titlu pe care tatal nostru nu a fost trecut???multumesc.
Buna seara! In urma cu 10 ani,tatal meu mi-a facut testament pe toate proprietatile,in urma cu 3 luni,a decedat. As vrea sa stiu,daca fratii mei(2 vitregi) au dreptul la casa si terenuri daca nu au fost mentionati in testament. Unul din frate a decedat si el,dar are 2 copii. Testamentul a fost facut pe numele meu si al mamei...Mama a decedat si ea. Mai este necesar sa fac succesiunea?
Testament
paraschiv mariana
Buna seara,
Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Mostenire unchi
raluca-e
Unchiul meu din partea mamei a decedat , iar sotia dansului ( matusa mea) a decedat la interval de 2 saptamani. Unchiul si matusa nu au avut copii, iar matusa ... (vezi toată discuția)