avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 2 proprietari la un autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

2 proprietari la un autoturism

Am cumparat cu prietena mea un autoturism l-am trecut doar pe ea (este unicul proprietar) . Acum vreau sa devin si eu proprietar al masinii , adica shimbarea talonului cu 2 proprietari in loc de unul,mentionez ca ea este deacord cu acest lucru , ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez ca nu stiu .... va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bebesan , utilizator 12:01, 1 Mai 2011
interesati-va la politie..e o situatie mai neobisnuita
multumesc mult pentru raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare autoturism folosit todorileana todorileana Am incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism in urma cu 4 ani.Acest contact a fost scris de mana,in 2 exemplare,primind in schimbul sumei ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca incheiata pe numele noului proprietar in cazul schimbarii proprietarului Pop Izabela Pop Izabela Dat fiind preturile prohibitive practicate de societatile de asigurari pentru proprietarii de autoturisme cu varsta sub 25 ani am decis sa transcriu masina pe ... (vezi toată discuția)