Buna ziua. Cum pot sa trag la raspundere un secretar de comuna, care se ocupa si de RU, care, in mod gratuit, de la angajare are ceva de impartit cu mine, sicanandu-ma permanent. Concret, in feb.2007 m-am angajat ca Sef SVSU, personal contractual. In 2008 mi s-a transformat postul, conf OG 10/2008, in Ref.de specialitate gr.III (S). De la angajare si pana in prezent (2011) nu mi s-a facut nici o evaluare profesionala, nu am beneficiat de prev.L 330/2009 (transf Ref spec gr.III in Ref.spec.gr.II), nu am beneficiat de nici un spor sau indemnizatie pentru specificul postului (desi,candva acest lucru era posibil). In 2011, la reincadrarile conf L 284 si 285 a dorit sa ma reincadreze Sef Svsu post de studii medii, desi incadrarea din dec.2010, in raport cu care trebuia facuta reincadrarea, era de S. Dupa indelungi parlamentari am fost incadrat Insp.de spec.gr.II, fc.specifica Sef SVSU, dar fara clasele de salarizare specifice. La controlul legalitatii actelor din Inst.Prefectului, dispozitia a fost gasita ca nelegala deoarece nu erau acordate aceste clase (conf.Legii), lucru subliniat in adresa primita de primarie. Onor dl.secretar a dat o noua dispozitie (pt.ca el le da, Primarul semneaza fara a sti daca este bine sau nu) in care modifica clasele de salarizare cum i se ceruse, dar in acelasi timp si incadrarea de S (Insp de specialitate) fara ca acest lucru sa i se ceara. Desi are biroul la 2 (doi)m de biroul meu, o disp.data in data de 21 a ajuns la mine pe 31 (vineri), ca sa nu mai am timp de contestatie. Am refuzat sa o primesc fara o adresa de inaintare cu data respectiva, astfel ca am putut face contestatie, la care am atasat copii dupa dispozitiile de incadrare ale altor colegi ce ocupa posturi similare in alte primarii, ce au fost gasite ca fiind legale la controlul Prefecturii, care specifica: Insp.de specialitate, diferite gr., fc.specifica ocupata Sef SVSU, cu clasela de salarizare corespunzatoare, cerand sa fiu incadrat si eu la fel. Cu toate ca dispozitia era contestata (am nr.de inregistrare a contestatiei), a inaintat dispozitia cu incadrarea pe studii medii, motivand ca se depasea termenul si se sesiza serviciul de contencios.
Ce pot face ? Va multumesc.
PS Nu tin neaparat la titulatura de studii superioare (desi, spre rusinea mea am facut o facultate), dar urmaresc a ocupa un post la care una din conditii este de a avea minim doi ani vechime in specialitatea studiilor - studii superioare.
Cel mai recent răspuns:
filozoful , utilizator
23:15, 16 Mai 2011