avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

doresc calcularea pensiei anticipate;barbat varsta 50 ani si 5,luni,vechime totala33ani si 6luni,din care cntributii la grupa1,22 ani ,+18luni stgiu militar+4ani grupa3,+30luni {total somaj}+3ani si 6luni am muncit in aceeleasi coditii ca si primii 22 ani {grupa1}dar din cauza conducerii societatii s-a suspendat grupa1.
CU STIMA
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 17:54, 1 Mai 2011
Pt. a va pensiona anticipat partial va trebuie un stagiu de cotizare de 35 de ani.Pt.22 ani de gr.I-a beneficiati de o reducere de 5 ani.Va puteti pensiona cel mai devreme, la limita de varsta la implinirea varstei de 60 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand iese tata la pensie? bibanel433 bibanel433 Buna ziua ,draga forum am cautat recent la rugamintea tatalui meu o modalitate de a calcula cand va iesii la pensie dar cu putine rezultate,in mare parte sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a lucrat in grupa 1 de munca suta la suta 20 de ani, si alti 5 ani in alte domenii. as dori sa stiu ,daca se incadreaza in lege pt. a ... (vezi toată discuția)
Data de pensionare daisa daisa multumesc pentru raspuns. dar mai va deranjez cu o intrebare pot iesii aticipat cu o penalizare?va mai dau odata datele ncut oct 1956 angajat aug 1979 9 luni ... (vezi toată discuția)