avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... vreau sa dau la drep SFAT!!! VA ROG!!!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

vreau sa dau la drep SFAT!!! VA ROG!!!

Cam cate ore trebuie sa invete pe zi un student la facultatea de drept?:D
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 15:35, 5 Iunie 2011
ca sa fii un student "eminenke",trebuie sa invete si noaptea,,,este foarte mult de invatat dar ai si satisfactii depline,,,daca ajungi sa intelegi tainile "justitiei"=D>
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2011
Manole Dumitru, utilizator
Nu este un numar standard de ore ptr. invatat. Depinde de capacitatile intelective ale fiecaruia.
Eu zic ca muuuuulllteeeeeeee, dar e foarte frumos. Daca iti place ce faci vei putea sa inveti oricat e nevoie si chiar mai mult.
daca n-ai vocatie pentru aceasta profesie poti invata 24/24 ca .... degeaba. sfatul meu ar fi sa incerci altceva, e plina tara de juristi si de economisti, din parlament in cele strainataturi si... degeaba!
Pentru oameni foarteb bine pregatiti si competenti este loc oricand.
Citeste si tu pe net niste cursuri de civil, teoria generala a dreptului si daca te atrage ...numai tu poti hotara. Daca nu iti place nu ai ce face;pierdere de timp.

Alte discuții în legătură

Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)
Practica in timpul facultatii de drept ContSters258512 ContSters258512 Buna ziua! Ma aflu in fata unei decizii si anume aceea de a ma inscrie sau nu la Facultatea de Drept, doar ca am cateva dubii si poate reusesc sa mi le ... (vezi toată discuția)