avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma mixta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma mixta

Buna seara,

Ma intereseaza infiintarea unei societati comerciale mixte - SRL.
Societatea mixta va fi romano-chineza.
In acest sens as vrea sa stiu:
1) o succesiune a pasilor ce trebuie facuti
2) daca exista un format tipizat al contractului de societate mixta
3) daca pot gasi pe cineva dispus sa-mi verifice juridic documentatia ce trebuie intocmita inainte de declansarea actiunii de infiintare.

Multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:59, 1 Mai 2011
Ce intelegeti prin romano-chineza? Cu asociati persoane fizice chinezi sau o societate comerciala inmatriculata in China?
1. detalii infiintare aici:[ link extern ]
2. nu este un contract tipizat al unei asemenea societati - luati legatura cu un avocat, notar, firma specializata sau serviciul de asistenta de la registrul comertului pentru intocmirea/redactarea actelor
3. documentatia se verifica la depunere la registrul comertului de catre consilierii juridici de acolo, salariati ai ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata ion damaschin ion damaschin Buna ziua, Am o societate care este suspendata la ONRC. As vrea sa o reactivez. Ce trebuie sa fac in acest sens? Ce trebuie completat la ONRC? E nevoie de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)