avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... valabilitate OUG 71/2009 si in 2011?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

valabilitate OUG 71/2009 si in 2011?

Buna ziua!
La finele anului 2010 m-am adresat instantei pentru plata drepturilor banesti cuvenite la nasterea copilului. In eventualitatea in care instanta stabileste obligatia angajatorului de a-mi acorda acest drept, acesta poate invoca prevederile OUG 71/2009 in ceea ce priveste plata esalonata a acestui drept?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 2 Mai 2011
Fiind vorba de o creanta impotriva statului, da
slavi a scris:

Buna ziua!
La finele anului 2010 m-am adresat instantei pentru plata drepturilor banesti cuvenite la nasterea copilului. In eventualitatea in care instanta stabileste obligatia angajatorului de a-mi acorda acest drept, acesta poate invoca prevederile OUG 71/2009 in ceea ce priveste plata esalonata a acestui drept?
Multumesc.

OUG nr.71/2009 se aplica hotararilor judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii in perioada 1 ianuarie—31 decembrie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 71/2009 - drepturi salariale obtinute in instanta Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! OUG 71/2009 reglementeaza drepturile salariale obtinute prin hotariri judecatoresti definitive in cursul anului 2009!! Dar cele din 2010???? NU ... (vezi toată discuția)
Oug 18/2010 kormi kormi Buna ziua! Prin OUG. 18/2010, privind executarea hotararilor judecatoresti avand ca obiect drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii mirelutaa mirelutaa Dupa reincadrarea de la o1 ianuarie 2010,in urma unei adrese primite de la AJPS,primarul mi-a dat jos sporul de dispozitiv incepand cu o1 martie.Am contestat ... (vezi toată discuția)