avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare prime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare prime

Bună ziua
Vă rog să-mi comunicaţi baza legală pentru acordarea primelor salariale în cadrul societăţilor comerciale cu capital majoritar de stat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 14:26, 2 Mai 2011
ORDONANŢÃ Nr. 64 din 30 august 2001
privind repartizarea profitului la societăţile naţionale, companiile naţionale şi societăţile comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum şi la regiile autonome

Editia in vigoare din Iunie 2010
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
ContSters193759, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venit deltaco deltaco In cazul in care venitul din dividende este distribuit angajatilor ca si participare la profit, sumele se mai impoziteaza si ca venit al acestora? (vezi toată discuția)
Cota de participare la profit a salariatilor argos1 argos1 Buna ziua. Va rog puteti sa ma lamuriti intr-o problema. Anul trecut incepand cu data de 01.10.2008 datorita faptului ca s-a luat o hotarare in Consiliul ... (vezi toată discuția)
Companie cu capital integral de stat doreste achizitionarea unor ... crismarinescu crismarinescu Companie cu capital integral de stat doreste achizitionarea unor servicii juridice? Mentionez urmatoarele societatea : - are in organigrama jurist - nu ... (vezi toată discuția)