Am incercat sa nu escaladez discutia, dar provocat fiind la dezbatere, sunt nevoit sa aduc argumente pentru a sustine propunerea.
havera Gradul de satisfactie al utilizatorilor fata de moderatori :slap:
Cred ca ar fi total irelevant, raspunsurile ar fi subiective in mare proportie - nu ar tine cont de corectitudinea raspunsurilor ci de cat de politicosi au fost la un moment dat. Sunt moderatori, nu majorete.
Un exemplu:
Stiati ca un moderator a afirmat ca se pot emite chitante pe sume negative????
(
]moderatorul nu apartine sectiunii Discutii contabile si fiscale)
Intrebare:
De ce numai utilizatorii trebuie sa scrie on topic si sa adauge plusvaloare in raspunsurile postate pe forum?????
Pana acum am vazut cazul a doi utilizatori care dintr-o discutie banala purtata in contradictoriu cu unul dintre moderatorii forumului (fara studii juridice), escaladata si de catre acesta, cei doi au fost sicanati si, ulterior, au ajuns sa fie avertizati si apoi banati de catre admini.
Bineinteles ca si cei doi au gresit, dar numai cei doi au fost sanctionati...
De multe ori ai impresia ca acel moderator este in acelasi timp: jurat, judecator si calau....
Imi cer scuze fata de ceilalti 20 de moderatori ai forumului pentru aprecierile de mai sus adresate doar unuia.
Acelui moderator la care fac trimitere, in unele vazuri, i se potriveste exprimarea domnului Andrei Plesu “Moderatorul român nu moderează: ia la întrebări, dojeneşte, demonstrează şi condamna"
Domnule Alin Popescu,
Va multumesc pentru raspunsul dvs. in legatura cu sectiunea "Sa schimbam impreuna legea".
Luna trecuta am postat, intr-o alta sectiune, un proiect de act normativ gasit pe site-ul unei autoritati publice si deoarece, moderatorul a fost nemultumit de respectiva problema, i-am solicitat sa mute topicul in sectiunea dedicata proiectelor de acte normative....
Revenind la sectiunea "Sa schimbam impreuna legea", in tara noastra trecand peste faptul ca nu sunt foarte multi cetateni care cunosc traseul unui act normativ, autoritatile statului fac totul pentru a ocoli dezbaterea publica a actelor normative, gasind tot felul de chichite ...
Sunt convins ca stiti ca:
- proiectele de acte normative, de regula sunt postate pe site-ul institutiei dupa ce au fost insusite de conducatorul institutiei, iar proiectul a fost transmis pentru avizare;
- propunerilor facute de cetateni, autoritatile statului nu sunt obligate sa le ia in considerare sau macar sa le raspunda, nu sunt obligate nici macar sa le inregistreze,
- autoritatile statului sunt obligate sa organizeze dezbateri publice numai la solicitarea ONG/sindicate/patronate...
- in urma cu mai multi ani Federatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile publica un raport anual privind transparenta decizionala la nivelul autoritailor statului....
- pana azi, autoritatile statului trebuiau sa posteze pe site-urile proprii raportul anual privind transparenta decizionala....
In anul 2009 am sunat la Consiliul Economic si Social pentru a afla pozitia acestuia in legatura cu un proiect de act normativ.
La solicitarea mea de a-mi transmite procesul verbal al sedintei am primit un raspuns stupefiant: se intocmeau procese verbale numai in cazul unui vot nefavorabil dat actului in cauza.
Votul favorabil dat de CES actului normativ, pentru mine era negativ....