avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca timp partial de 2h
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca timp partial de 2h

Buna ziua,
Lucrez cu norma intreaga (8h) intr-o companie ca analist. As dori sa acumulez si experienta ca economist si mi s-a propus colaborarea cu o alta firma, anume angajarea pe 2h. Aceasta experinta imi este necesara pentru certificarile de la CECCAR.
Pot face acest lucru? Ma pot angaja si la alta firma cu timp partial de 2h/zi, iar dupa 3 ani aceasta experienta sa fie considerata viabila?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andra_0911 , utilizator 08:05, 3 Mai 2011
Fara nici o problema !
Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cite contracte de munca poti avea simultan, la mai multi angajatori, ... latka latka Cite contracte de munca poti avea simultan, la mai multi angajatori, dintre care unul de 8h/zi si celelalte cu timp partial, de 2h/zi ? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! soțul meu este angajat la o firma de construcții ... MarinAlina1405 MarinAlina1405 Buna ziua ! Soțul meu este angajat la o firma de construcții cu norma întreagă și ar dori sa înceapă colaborarea și cu alta societate. Cea din ... (vezi toată discuția)
Despre contracte de munca. Allinnn Allinnn Buna ziua, As dori sa va intreb daca o persoana poate sa aiba un loc de munca cu program normal 8h/zi si sa mai fie si angajat la propria firma tot cu ... (vezi toată discuția)