avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerinte infiintare magazin produse homeopatice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerinte infiintare magazin produse homeopatice

cerinte infiintare magazin produse homeopatice la parterul unui bloc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:54, 3 Mai 2011
Ce intelegeti dvs prin "produse homeopatice"? Poate vreti sa spuneti naturiste?... Nu de alta dar "produsele homeopatice" sunt medicamente si se vand in farmacii.
Conform legii farmaciei, produsele homeopate se supun unui regim mai sever, astfel incat nu pot fi vandute decat in farmacii.

Poate va refereati la vanzarea altor tipuri de produse, cu execeptia celor homeopate, caz in care discutam de o drogherie.

In art. 4 din legea farmaciei se mentionaza:
Drogheria asigura asistenta farmaceutica a populatiei prin activitatile prevazute la art. 2 alin. (1) lit. b), e) si g), cu exceptia vanzarii produselor homeopate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)
Termin in august postliceala de asistent medical generalist cosminaclosca cosminaclosca Buna ziua!As dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid eu un magazin naturist ca si afacere familiala si sa lucrez eu ca si asistent medical generalist?Adica sa ... (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)