Am obtinut diploma de la minister de Auditor Energetic Cladiri, cum ma sfatuiti sa ma inregistrez (ca PFA sau ca profesie liberala) pentru a putea plati contributii cat mai mici catre stat si totodata pt a mi se putea permite din pc de vedere legal sa decontez cheltuielile lunare (transport, chirie, lumina...etc)
Azi la finante cand am intrebat mi-a spus ca e o profesie relativ noua si nu isi aminteste sa mai fi fost vreo cerere dar, sa aduc copie dupa diploma, buletin,etc si sa depun dosarul.
PS:Sunt doar vreo 20 de auditori pe Galati si probabil multi au deja firme si lucreaza prin ele.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.