avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA sau liber profesionist?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA sau liber profesionist?

Am obtinut diploma de la minister de Auditor Energetic Cladiri, cum ma sfatuiti sa ma inregistrez (ca PFA sau ca profesie liberala) pentru a putea plati contributii cat mai mici catre stat si totodata pt a mi se putea permite din pc de vedere legal sa decontez cheltuielile lunare (transport, chirie, lumina...etc)
Cel mai recent răspuns: Oxigen , utilizator 19:52, 2 Mai 2011
Auditor energetic cladiri intra in cadrul profesiilor liberale?
Azi la finante cand am intrebat mi-a spus ca e o profesie relativ noua si nu isi aminteste sa mai fi fost vreo cerere dar, sa aduc copie dupa diploma, buletin,etc si sa depun dosarul.
PS:Sunt doar vreo 20 de auditori pe Galati si probabil multi au deja firme si lucreaza prin ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa radutioana radutioana Buna ziua. Sunt inregistrata ca PFA si ma ocup cu predarea cursurilor de dans la gradinite si scoli si o data pe an aceste cursuri sunt materializate in ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre profesie liberala si persoana fizica autorizata Mainerici  Ctin Mainerici Ctin care este diferenta intre desf activitati ca profesie liberala sau ca pfa (vezi toată discuția)