avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Drept de a folosi numele firmei concurente in reclama ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Drept de a folosi numele firmei concurente in reclama mea.

Buna ziua! As vrea si eu o lamurire daca se poate. Sunt provider de internet local (cu cateva sute de clienti) si ma intreb daca pot sa folosesc in bannerele cu reclama la firma mea, numele firmelor concurente. De exemplu [EDITAT] au preturile astea, iar noi avem preturile astea. Intrebarea mea este daca firmele citate de mine in bannere pot sa ma dea in judecata pentru concurenta neloiala, folosirea numelor lor, etc. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:49, 2 Mai 2011
da.. va pot da in judecata.. faceti o reclama fara a pomeni de numele lor.. de exemplu: avem cel mai mic pret pe plan local si unul din cele mai bune servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala oarfa oarfa Se considera [b]concurenta neloiala[/b], fata de alti comercianti, atunci cand eu ofer servicii gratuite folosindu-ma de reclame sau alte surse pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala ContSters95382 ContSters95382 Buna ziua, lucrez in domeniul vanzarilor de produse industriale,piese de schimb,etc. de vreo 10 ani, am avut un grup destul de numeros de clienti pana acum ... (vezi toată discuția)
Flosirea unor nume de firme pe internet, respectiv preturi promovate de acestea. AlinaMitea AlinaMitea Vreau sa stiu daca e legal sa folosesc intr-un site de comparatie de preturi numele unor firme de comert cu electrocasnice si sa folosesc comparatie de preturi ... (vezi toată discuția)