avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este varianta buna dupa incheierea unui contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este varianta buna dupa incheierea unui contract de munca pentru a obtine indemnizatie de crestere a copilului

Situatia mea este urmatoarea: am lucrat pana de curand cu contract de munca la o societate comerciala. Am anuntat intentia de a demisiona pentru ca am semnat un contract de agent de asigurare. Inca nu mi-am depus demisia si trebuie sa gasesc o varianta pentru a ma asigura ca nu voi avea o intrerupere care sa ma impiedice in viitor sa primesc indemnizatia de crestere a copilului. Cu contractul de agent de asigurare semnat am devenit PFI.

Intrebarea mea este: ar fi mai bine sa imi deschid un PFA (pe care sa aleg si alte domenii de activitate)? Care sunt contributiile pentru PFI versus PFA?

Multumesc!

PS. trebuie sa iau o decizie cat mai curand!

Alte discuții în legătură

Pfi, pfa sau microintreprindere in domeniul turismului? Gigel90 Gigel90 Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema...si sincer sa fiu nu stiu la cine si/sau unde sa apelez. Sunt angajat la o agentie de turism cu carte de munca, sunt ... (vezi toată discuția)
Ce-i mai bine , pfa sau pfi ? Florian59 Florian59 De la 01.01.2020 am de gand sa-mi deschid un PFA sau PFI ,....DACA MA PUTETI ajuta cu sfaturi versus costuri,timp si/sau avantaje/dezavantaje.La amandoua ... (vezi toată discuția)
Contract de agent de asigurari liliana123ana liliana123ana Buna ziua, In prezent am un contract civil de agent de asigurari cu un broker de asigurare. Inchei polite de asigurare RCA in schimbul unui comision. Mi se ... (vezi toată discuția)