avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuzul recoltarii probelor biologice si fuga de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuzul recoltarii probelor biologice si fuga de la locul faptei

Ce se poate intampla in situatia in care am fost oprit de politie si eram sub influenta bauturilor alcoolice,insa am refuzat sa suflu in fiola si respectiv recoltarea probelor de sange.Tin sa mentionez ca am fugit,insa ulterior am fost prins.Nu mi s-a intocmit nici un proces verbal si mi s-au inapoiat toate actele si am fost liber sa plec.Poate avea vreo repercursiune toate aceste lucruri ,.Multumesc frumos si va rog sa ma ajutati

-
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:58, 3 Mai 2011
Este vorba despre infractiunea de sustragere de la recoltarea probelor biologice , prev.de art.87/5 din OUG nr.195/2002 , sanctiunea penala prevazuta fiind inchisoarea de la 2 ani la 7 ani.
Daca vi s-au restituit toiate actele , inclusiv permisul de conducere , s-ar putea sa fi scapat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ContSters432520 ContSters432520 Buna ziua! Pe data de 13 Mai 2017 am fost oprit de un echipaj de politie, fiind un control de rutina. Politistul mi-a verificat actele, dupa care m-a pus sa ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool 0,45 buta31988 buta31988 buna ziua mi-a fost retinut permisul acum doua luni pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcolice.....am fost oprit de un echipaj de ... (vezi toată discuția)