avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... MANSARDAREA UNUI BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

MANSARDAREA UNUI BLOC

Buna. Nu stiu sigur daca aici trebuia sa ma adresez pentru a discuta problema aceasta, dar sper sa ma ajutati totusi. problema e urmatoarea: locuiesc in Focsani, la etajul 3, intr-un bloc cu 3 nivele. M-am mutata aici acum un an...si am ales et.3 in speranta ca o sa pot mansarda mai tarziu. Zilele astea am avut o discutie cu cineva si m-a cam speriat spunandu-mi ca nu sae mai aproba astfel de proiecte. Am fost la primarie dar nu prea m-am lamurit, asa ca as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Adica sa-mi raspundeti la cateva intrebari: se poate mansarda? / trebuie sa faca tot blocul, ajunge doar o scara sau pot face individual proiectul? / cat timp e valabil proiectul...daca nu vreau acum sa mansardez ? / am nevoie de aprobarea tuturor locatarilor de pe scara sau din bloc? trebuie sa le dau o cota parte cumse procedeaza atunci cand se instaleaza o centrala termica? Va multumesc !:(
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:25, 1 Iulie 2008
Toto la Primarie e rezolvarea problemei dvs. Inainte de a merge acolo, cititi si L.50/1991, o gasiti chiar pe acest site, la "Legislatie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condomeniul, partile comune si cartea tehnica intr-un complex rezidential cu case si blocuri maria_carmen maria_carmen Suntem o Asociatie de propietari infiintata in febr 2013 pt gestionarea unui Complex Rezidential format din: 7 case (P+2E, ultimul et fiind mansarda); un bloc ... (vezi toată discuția)
Montare ascensor mrp mrp Montare ascensor, legislatie in domeniu, acordul asoc. de proprietari. (vezi toată discuția)
construire acoperis bloc bisy83 bisy83 Buna ziua. La noi in bloc s-a mutat un arhitect la etajul 4 care s-a hotarat sa faca acoperis blocului si i-a convins si pe cei de la et 4.Au inceput ... (vezi toată discuția)