avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,

Am o nelamurire si sper sa ma ajutati, actele aditionale ce fac referire la modificarea functiei cand se transmit la revisal, despre cim si incetari ok, am inteles dar despre actele aditionale???

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: crinna , utilizator 16:07, 5 Mai 2011
Cel tarziu in ziua lucratoare anterioara producerii modificarii.
Va multumesc frumos, dar imi puteti spune exact unde gasesc acest articol?
HG 161/2006 cu modificarile si completarile ulterioare(HG 53/2007, HG 37/2010)
crinna a scris:

Buna ziua,

Am o nelamurire si sper sa ma ajutati, actele aditionale ce fac referire la modificarea functiei cand se transmit la revisal, despre cim si incetari ok, am inteles dar despre actele aditionale???

Multumesc anticipat!

1. Incheierea c.i.m se transmite prin REVISAL cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariat.

2. Incetarea c.i.m. se transmite prin REVISAL la data incetarii contractului individual de munca al salariatului respectiv.

3. Modificarea duratei, functiei, timpului de munca etc. se tranmsite prin REVISAL în termen de 5 zile de la data la care au intervenit modificările.(art.4 alin.4 din Hg nr.161/2006).
Da, freeelis, ai dreptate. Confuzia s-a datorat proiectului de lege.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca Dinush Dinush Un act aditional de prelungire a contractului individual de munca se transmite in revisal cu o zi inainte de prelungire sau se poate si in aceeasi zi? (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)