avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fortata

Buna ziua,
As avea nevoie de sfat intr-o situatie delicata.
In 27 aprilie am fost angajata la o firma pe postul de consultant vanzari.
Intre timp mi-am facut treaba bine, asa cum mi s-a cerut. Dar in data de 1 mai am avut o neintelegere (cearta) cu seful hypermarketului in care functioneaza si firma la care sunt angajata, iar acel sef mi-a contactat seful si i-a cerut sa ma concedieze.
In 2 mai am fost sunata sa vin la firma si sa-mi dau demisia.
Consider ca din moment ce eu nu eram nici in timpul orelor de munca si nici in interiorul locului de munca cand s-a intamplat cearta, in mod normal nu ar trebui sa fiu taxata de catre propriul sef.
Nu vreau sa-mi dau demisia, dar nu stiu ce as putea sa fac, caci ei nu au un motiv intemeiat pentru care sa ma concedieze.
Cel mai recent răspuns: marian0909 , utilizator 16:48, 4 Mai 2011
Asta se intimpla in toata romania si in firmele straine unde sunt romani in conducere aceiasi problema .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seful incearca sa ma oblige sa demisionez moreno moreno In ziua de vineri 17 06 2011,ajuns la locul de munca,sunt intampinat de portar spunand ca patronul,i-a spus sa nu imi mai permita accesul in incinta societatii ... (vezi toată discuția)
Concediere - din revenire cic adtza adtza Buna ziua, m-am intors din CIC mai devreme cu aprox 1 an. Pozitia pe care o aveam in momentul intrarii in concediu maternitate a fost de contabil sef. Am ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea cim si abuzuri Adrian36 Adrian36 Sunt angajat la o firma de curierat din Bucuresti dar cu punct de lucru la Tulcea.De cateva zile unul dintre sefi imi spune sa-mi dau demisia, caci ei vor sa ... (vezi toată discuția)