avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie politie

buna ziua, as vrea sa fac o reclamatie la politie si nu stiu exact cum trebuie sa o formulez.() nu am avut niciodata contact cu organele statului :) ).
in principiu reclamatia este referitoare la incalcarea proprietatii

va multumesc
Daca ati arata ce fel de propietate este incalcata as putea sa va dau un raspuns mai plauzibil
1) daca este locuinta este fapta de "violare de domiciliul"
2) daca este fond funciar sau forestier este fapta de "tulburare de posesi"
In ambele cazuri puteti sa va adresati cu plangere la instanta sau la parchet, dar cel mai bine mergeti in instanta chiar daca dosarul va fi trimis la parchet.:(
Detaliati situatia la care va referiti pentru a primi informatiile de care aveti nevoie.
ar fi bine sa dati mai multte detalii despre ce fel de sesizare vreti sa faceti. proprietatea e teren, imobil? ce este? in principiu ar trebui sa faceti plangere penala. insa nu va pot spune pt ce fel de infractiune daca nu dati mai multe amanunte legate de fapta.
Mergeti la politie si va dau ei detalii.
Am si eu o problema si daca ma-ti putea ajuta. M-am mutat de curand intr-un apartament si astazi imi bat doi politisti la usa . Deschid si imi spun ca au un mandat de aducere in cazul unui furt ( fara a se prezenta cine sunt si de la ce sectie ) . Eu stiindu-ma curata cer explicatii si atata ,,smulg" de la dansii ca ar trebui sa fiu martor. Ii intreb politicos pe cine cauta si il cautau pe fostu proprietar, le-am explicat frumos situatia cand domnii politisti au inceput sa tipe la mine fara nici un motiv. Le-am atras atentia sa coboare tonul el fiind la usa casei mele. Mi-au cerut sa ma identific ceea ce am si facut. Au inceput sa ma agreseze verbal si sustineau sus si tare ca daca domnu nu se prezinta la proces platesc eu 20 mil amenda. Eu ce vina as avea?
1. Domnii politisti nu sau legitimat
2. Au tipat pur si simplu la mine si m-au amenintat fara sa am nici o vina
3. As putea sa ma adresez cuiva macar sa li se atraga atentia fata de comportamentul fata de cetateni?
Precizez ca pana acum nu am avut de a face cu politia. Multumesc:((
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
daniela222007, utilizator

Alte discuții în legătură

Abuz politienesc marianmihai marianmihai in data de 28.04.2012,in jurul orei 22.30 m-am trezit cu batai in usa puternice.ma uit pe vizor vad 3 politisti.le deschid si prima lor intrebare a fost cine ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, comportament politist ContSters405846 ContSters405846 Subiect: abuz de incredere???? Buna ziua. Am nevoie urgenta de ajutor cu cat mai multe sfaturi in legatura cu problema urmatoare: sotul meu a inchiririat un ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)