avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie politie

buna ziua, as vrea sa fac o reclamatie la politie si nu stiu exact cum trebuie sa o formulez.() nu am avut niciodata contact cu organele statului :) ).
in principiu reclamatia este referitoare la incalcarea proprietatii

va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula sesiszare catre comandantul organului de politie din care fac parte politistii sau comandantului organului ierarhic superior celui din care fac parte acestia.
Este bine sa puteti dovedi in vreun fel cele intamplate.
daniela222007 a scris:
Au inceput sa ma agreseze verbal si sustineau sus si tare ca daca domnu nu se prezinta la proces platesc eu 20 mil amenda. Eu ce vina as avea?

Nu veti plati nicio amenda. Daca era vorba de fostul proprietar puteti explica foarte clar situatia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema este ca initiatoarea topicului a fost insultata de niste persoane care au calitatea de oameni ai legii.
Prin provincie , unde fostul militian , devenit politist este puternic si "fara frica" , cu multe relatii un astfel de comportament este aproape cotidian.
Daca poate ar fi bine sa incerce sa faca cunoscuta situatia si presei centrale
Multumesc tuturor pentru raspunsuri pana la urma m-am inteles cu alti domni politisti veniti sa faca treaba si celor care trebuia sa si-o faca, au inteles ca nu sunt eu martorul =D>.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz politienesc marianmihai marianmihai in data de 28.04.2012,in jurul orei 22.30 m-am trezit cu batai in usa puternice.ma uit pe vizor vad 3 politisti.le deschid si prima lor intrebare a fost cine ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, comportament politist ContSters405846 ContSters405846 Subiect: abuz de incredere???? Buna ziua. Am nevoie urgenta de ajutor cu cat mai multe sfaturi in legatura cu problema urmatoare: sotul meu a inchiririat un ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)