buna ziua ,
lucrez la o companie de stat (am lucrat pana pe 25 aprilie) ; am beneficiat pe parcursul anului 2011 de toate cele 24 de zile de concediu care mi se cuveneau, cu aceasta ocazie primind si prima de vacanta , si aceasta fiind primita conform ccm. cand am mers pentru a-mi face lichidarea mi s-au cerut sa restitui intreaga suma. cum este corect?
Se va restitui indemnizatia de CO aferenta zilelor de CO luate in plus .
Prima de vacanta nu se restituie in intregime .... prima de vacanta se acorda proportional cu perioada din anul calendaristic lucrata in cadrul autoritatii/institutiei publice. Prin urmare, veti restitui numai o parte din aceasta prima.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.