avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cerere demisie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cerere demisie

buna ziua ,
lucrez la o companie de stat (am lucrat pana pe 25 aprilie) ; am beneficiat pe parcursul anului 2011 de toate cele 24 de zile de concediu care mi se cuveneau, cu aceasta ocazie primind si prima de vacanta , si aceasta fiind primita conform ccm. cand am mers pentru a-mi face lichidarea mi s-au cerut sa restitui intreaga suma. cum este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 3 Mai 2011
Se va restitui indemnizatia de CO aferenta zilelor de CO luate in plus .
Prima de vacanta nu se restituie in intregime .... prima de vacanta se acorda proportional cu perioada din anul calendaristic lucrata in cadrul autoritatii/institutiei publice. Prin urmare, veti restitui numai o parte din aceasta prima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si alte drepturi valy131960 valy131960 sint angajat in complexul energetic oltenia .iar in martie 2014 indeplinesc condiitile de pensionare .La ora actuala sint in concediu de odihna pe anul 2014 ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu pentru cresterea copilului erikapopa erikapopa in conditiile in care la revenirea din concediu de ingrijire copil 2 ani doresc sa incetez raportul de munca ne mai lucrand nici macar o zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile de concediu de odihna 11Andreea22 11Andreea22 Buna Ziua , Va rog sa imi spuneti la cate zile de concediu de odihna am dreptul pentru perioada 18.06.2015 - 13.10.2015? se iau in calcul si zilele ... (vezi toată discuția)