avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord

Buna ziua!
In luna decembrie 2010 am inaintat impreuna cu sotul meu actiunea de divort cu acordul ambelor parti.Mentionez ca Avem peste un an de casatorie, nu avem copii nici bunuri comune.La prima infatisare din cauza ca sotul meu munceste in strainate mi s-a cerut fie sa modific actiunea de divort fie sa aduc o delacaratie de la el cum ca este de acord cu divortul.Astazi am primit declaratia de la el in care acesta mentioneaza ca :" sunt de acord cu desfacerea casatoriei in contradictoriu cu parata eu".Aceasta este semnata si stampilata de ambasada romaniei din tara respectiva .Intrebarea mea este daca formularea este ok, daca este varianta ca judecatoarea sa imi respinga aceasta declaratie?Nu avem nici una din parti avocati
Cel mai recent răspuns: anyana2000 , utilizator 23:46, 3 Mai 2011
in principiu ,da;judecatorul hot
Declaratia e in regula ... se va lua si consimtamantul dumneavoastra si apoi instanta va hotari asupra divortului.
Am vb cu sotul acum doua minute si formularea i-a fost dictata de cel de la ambasada.Sa dea D-zeu sa fie buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatar pt divort si intampinare hella hella Buna ziua! Am 2 intrebari la care sper sa pot primi raspuns. Sunt casatorita din 2006 si avem un copil de un an. Am depus actiune de divort din culpa comuna. ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord!!! silviumanta silviumanta Buna ziua! Am si eu o problema, ce se intampla daca 2 soti vor sa divorteze prin acord dar unul dintre ei are domiciliul stabilit in alta tara?Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)