avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor..
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor..

Se poate face o petitie online pt. a atrage atentia in a se pune in vigoare o lege care trage la raspundere judecatorii care sunt raspunzatori pentru deciziile gresite si tot felu de erori judiciare de tot rasu?

Si in functie de gravitatea decizei sa se raspunda penal sau material.

De ce se evita asa ceva chiar dormim pe noi la infinit?
Cel mai recent răspuns: nante , utilizator 16:03, 28 Mai 2011
Detaliati despre ce este vorba si eventual scrieti cat mai clar pentru a primi raspunsurile pe care le doriti.
La ce va referiti ?
Exista un stie de petitii online.. unde se poate initia o petitie..Si intreb daca se poate initia o petite cu scopul de a aduna cat mai multe semnaturi pentru a se initia un proiect de lege in care magistratul adormit si plictisit poate fi tras la raspundere penal sau material pentru deciziile gresite care le da intr-un dosar.
Mai detaliat ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
reflexleg, utilizator
Nu exista aceasta posibilitate legala.
Formulati plangere la CSM Sectia judecatori.
Pierdere de timp..
Dreptul la petitionare este garantat de Constitutie
Si concret cine suporta valoarea tuturor sanctiunilor aplicate la CEDO statului roman pentru hotararile strambe?Omul de rand
Pentru ca magistratii continua sa dispuna hotarari ,impotriva carora cei prejudiciati se lupta sa ajunga la CEDO ,care de regula rastoarna hotararile nationale

Alte discuții în legătură

Raspunderea magistratilor...personal,in cazul condamnarii romaniei de cedo... gigelas gigelas [b]Cred ca ar fi util sa deschidem un topic,cu privire la raspunderea magistratilor,in cazul condamnarii Romaniei la CEDO[/b]. Astfel,parerea mea,ar trebui ... (vezi toată discuția)
Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva magistratilor justdeals justdeals Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL?? (vezi toată discuția)