avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis suspendat

Buna ziua.Mi s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioada de 30 de zile pentru depasire prin incalcarea liniei continue si viteza de 67 km/h in localitate.Nu am depus contestatie inca. Intrebarea mea este daca dupa cele 30 de zile imi pot recupera permisul si dreptul de a conduce autovehicule daca nu platesc amenda in termenul legal si o voi plati ulterior la sectia financiara? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 11:59, 4 Mai 2011
Trebuie sa prezentati dovada achitarii amenzii in momentul in care solicitati restituirea permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat gimi21 gimi21 salut vreau si eu sa stiu daca depasesc intr un sat pe trecerea de pietoni o masina care incetineste si nu exista nici un pieton cu o viteza de 80 km/ora (vezi toată discuția)
Bună ziua azi 26.01.2022 am fost sa dau restituirea pentru suspendare ... catalinciprian catalinciprian Bună ziua azi 26.01.2022 am fost sa dau restituirea pentru suspendare permis 90 de zile întrebarea este când as putea sa il iau ? Dupa 30 de zile sau 60 de ... (vezi toată discuția)