avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Post

As dori sa stiu, daca ma poate ajuta cineva, cine semneaza intr-o primarie de comuna fisa postului la Intocmit de....... si cine o semneaza la Contrasemneaza.....
In primarie nu exista sef compartiment, numai primar, viceprimar si respectiv secretar.
Daca de exemplu in structura organizatorica
1. compartiment contabilitate este in subordinea primarului cine face evaluarea la personal, cine intocmeste fisa postului si cine este contrasemnatar
2. compartiment autoritate tutelara este in subordinea secretarului cine face evaluarea la personal, cine intocmeste fisa post si cine este contrasemnatar
3. compartiment administrativ este in subordinea viceprimarului cine face evaluarea la personal, cine intocmeste fisa post si cine este contrasemnatar
Va multumesc

Alte discuții în legătură

De catre cine se contrasemneaza evaluarea unui funcționar public ... MariaBizau MariaBizau De catre cine se contrasemneaza evaluarea unui funcționar public din cadrul unui serviciu public subordonat consiliului local ? conf.OUG 57 din 2019 ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare a functionarului public de executie din primarie si promovarea in trepte de salarizare. ANAFNAFA ANAFNAFA Sunt functionar public din anul 2000 acum referent clasa III superior treapta 3 gradatia 5 ,din anul 2005 nu sa mai acordat nici treapta nici gradatie iar ... (vezi toată discuția)
Notare de serviciu(apreciere) piticul piticul Rog foarte mult si foarte urgent sa-mi raspunda cineva la urmatoarea problema .Pana la 30 04 2010 am fost personal contractual si am fost subordonata ... (vezi toată discuția)