avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cetatean strain

Am un prieten cetatean turc. |Este casatorit cu o romanca de-a noastra si au impreuna un copil in varsta de 5 ani.
Astazi a avut prima infatisare la divort, sotia lui a introdus actiunea. El nu s-a prezentat dar a trimis intampinare si cerere reconventionala ca sa aiba drept de vizita la copil.
Tot astazi, mai exact acum vreo cateva ore l-a sunat sotia si i-a spus ca s-a terminat divortul. Este posibil ca divortul sa se termine de la prima infatisare cand au copil minor? Cum s-a stabilit ce pensie are de platit el, cetatean turc, angajat in Turcia daca nu s-au cerut relatii in acest sens de la angajatorul sau? Daca el a cerut drept de vizita instanta nu trebuia sa tina cont de cererea sa si sa dispuna in acest sens efectuarea unei anchete sociale si in Turcia, spun asta pentru ca el a cerut ca 1 luna pe an in timpul vacantei de vara sa-si poata lua copilul la domiciliul sau in Turcia?
Astept opiniile dumneavoastra si va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 17:49, 4 Mai 2011
Este imposibil ca la primul termen de judecata sa ramana in pronuntare o cauza cu obiectul de judecata "divort cu minori",,,,,B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort culpa comuna cu minor ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua am mare nevoie de un sfat. Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna si a specificat ca doreste incredintarea copilului la mine ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa nu imi pierd copilul??? david_iulian david_iulian Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati sa nu imi pierd copilul.Problema este ca am divortat (sotia a dat divort).Am fost deacord sa fie din culpa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor! urgent! florentinaaflorea florentinaaflorea sunt in divort cu a doua mea sotie,cu care am un copil de 5 ani..mentionez ca mai am un copil dintr-o casatorie anterioara caruia ii platesc pensie ... (vezi toată discuția)