avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare de la vechiul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare de la vechiul loc de munca

In momentul lichidarii de la vechiul loc de munca, angajatorul are dreptul sa retina orice suma din drepturile salariale ce se cuvin, in contul unui debit existent ? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Termen pentru plata popririi pe salariu Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna ziua, In cat timp trebuie platita o poprire pe salariu de catre angajator ca tert, creditorului? La data platii salariului sau indata ce I-a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Vata ion Vata ion Bună ziua. Am primit înștiințare ca a fost pusa poprire pe contul bancar. Ma puteți lămuri va rog de ce au fost retrase toate sumele din cont atâta timp ... (vezi toată discuția)
Plata salariu? cum? dokiunu dokiunu Buna ziua. Am un SRL de curand si am angajat 2 persoane si nu stiu cum sa procedez cu salariile. As fi foarte recunoscatoare daca m-ati indruma. Care este ... (vezi toată discuția)