avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cate zile de concediu medical trebuie sa ai pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cate zile de concediu medical trebuie sa ai pentru a te pensiona?

cite zile de concediu medical trebuie sa ai pentru a te pensiona medical si daca aceste zile de medical trebuie sa aiba continuitate intre ele sau pot fi in decursul unui an ?
multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
1956, utilizator
Cel mai recent răspuns: atancoc , utilizator 21:28, 5 Mai 2011
180 de zile cu continuitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boala profesionala dass dass as vrea sa intreb daca in cazul unei boli profesionale pentru care am si bp2 se da concediu medical cu codul pt boala profesionala doar daca doreste medicul ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii trecut ca cfs in cartea de munca berby berby Buna ziua. Am terminat facultatea la seral in 1987.In fiecare an in sesiunile de examene,faceam cerere pentru concediu de studii,cite o luna de zile pe an.Timp ... (vezi toată discuția)
Dupa cate zile de concediu medical sunt supus comisiei de pensionare ?? Rober7 Rober7 va salut ! as dori sa stiu dupa cate zile de concediu medical, intervine comisia de pensionare. Situatia este urmatoarea: sunt politist, am fost implicat ... (vezi toată discuția)