avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe pentru oameni cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe pentru oameni cu handicap

Buna Dimineata!
Stie cineva daca o persoana cu certificat de handicapat este scutit de vreo taxa?Daca da, care este aceea?sau care sunt?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 12:11, 5 Mai 2011
Persoanele cu "handicap" declarat sunt scutite de orice taxe (judiciare, impozite,, orice), Aceasta categorie de persoane se bucura de protectia statului prin legi speciale..Mai mult au si scutiri la abonament telefonie, 12 calatorii gratuite pe cale ferata, dreptul la un insotitor, idemnizatii la celelalte utilitati, oricum au un oarecare sprijin din partea statului,:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutit de taxe referitor la legea 189/2000 rozsam60 rozsam60 ]Mama mea are hotarare ptr. legea 189/2000si ar vrea sa stie daca este scutit de la taxe si ce fel de taxe?(taxe locuinta,teren,radio-tv,masina)Daca in afara ... (vezi toată discuția)
Dispozitia privind impozite agricole pentru veteranii de razboi ratio ratio Mama mea este veterana de razboi. Pîna anul acesta stia ca este scutita de impozite agricole (extra-/intravilan). M-ar interesa sa stiu care sînt dispozitile ... (vezi toată discuția)
Drepturile urmasilor beneficiari ai legii189/2000 cristina spulber cristina spulber Sotul meu a fost beneficiar al Legii189/2000. A decedat acum trei luni. As vrea sa stiu care sunt drepturile mele raportat la Legea 189/2000. (vezi toată discuția)