avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Micsorare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Micsorare program vizita

Buna ziua, revin cu o intrebare catre toti cunoscatorii:).
Am ajuns cu divortul la Curtea de Apel Bucuresti, in hotararea data de instanta de fond minorul mi-a fost incredintat, iar tatal a primit un program de vizita de 2 week-enduri pe luna,2 saptamani in vacanta de vara si o saptamana in vacanta de iarna.
In timpul procesului( din nov. 2008 pana in prezent) tatal si-a schimbat domiciliul in alt oras (in apartamentul concubinei,care si aceasta mai are un minor) si nici nu are loc de munca.
Intrebarea este daca se poate sa ii micsoreze programul de vizita? si daca da ,invatati-ma cum :D.
Multumesc.
programul e rezonabil. trebuie sa aveti motive puternice pt a-l micsora. poate e distanta f mare si atunci puteti cere reducerea la un week-end pe luna.
daca e violent, daca bea, daca dvs considerati ca cel mic ar fi in pericol.. puteti solicita ca vizita sa aiba loc in prezenta dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor andreeavtz andreeavtz Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu stabilirea programului de vizitare. Am intentat actiunea de divort cerand incredintarea ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minori lilimunteanu lilimunteanu Buna ziua!Am o fetita de 2 ani si jumatate si sunt separat de sotie !Ce program de vizitare pot obtine in cazul unui proces?Ce sanse am ca tata sa imi pot ... (vezi toată discuția)
Extindere-modificare program de vizita minor driver_host driver_host Buna ziua, In urma unei actiuni in instanta am obtinut un program de vizitare al copilului minor de 6 ani de genul : \\"2 week-enduri pe luna de sambata ora ... (vezi toată discuția)