avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bursa studenti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bursa studenti

Care ar fi motivul si baza legala pentru care un student la master cu 10 pe linie dupa semestrul I nu mai primeste de 2 luni de zile bursa obtinuta initial (10 la examenul de master)?

Poate are totusi cineva vreo idee. Cine are abilitatea sa sisteze deodata bursa studentilor?
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
dariad, utilizator
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 14:01, 17 Mai 2011
A aparut vreo masura de austeritate in acest sens? Mentionez ca nu am putut afla deocamdata un raspuns de la facultatea respectiva.
As vrea sa scriu la Ministerul Educatiei, dar nu gasesc nicio adresa de mail pe site. Cui sa ma adresez pentru a primi un raspuns? Care sunt legile care regementeaza acordarea burselor de studiu? Cum e posibil sa nu mai existe niciun stimulent pentru studentii cu situatie foarte buna la invatatura. Caminul trebuie platit, viata e scumpa, locuri de munca pentru calificarea lor nu sunt etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune impotriva facultatii de comunicare si relatii publice crassh crassh Buna ziua, doresc sa stiu daca este posibil sa dau in judecata Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Neacordare bursa de performanta la facultate. nicolae4 nicolae4 Bună seara! Fiica mea este studenta în anul II la Universitatea București, Facultatea de Drept. La sfarsitul anului al II-lea a obtinut media 8,80 (seria ... (vezi toată discuția)