avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Productie elichid - rezerva tigara electronica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Productie elichid - rezerva tigara electronica

Buna ziua,

De vreo 2 luni caut informatii in legislatia autohtona si chiar in legislatia europeana cu privire la imbutelierea sau producerea elichidului (rezerva tigara electronica). Nu stiu niciun cod CAEN pentru aceasta activitate. Nu am gasit nicio pista care sa ma indrepte catre un rezultat.

Putin ajutor mi-ar fi de mare ajutor, poate chiar consultanta.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)
Cod caen - consultanta gdpr Marius_SRL Marius_SRL Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie la incheierea unui contract de prestari servicii pentru consultanta GDPR, noi fiind cei ce presteaza(SC X SRL). Am codul ... (vezi toată discuția)