avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare de drept a CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare de drept a CIM

Buna ziua,
Suspendarea de drept a CIM , concediu crestere copil pana la 2 ani, se face prin act aditional la contract sau prin decizia conducerii.
Exista pareri diferite si nu am gasit in codul muncii.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Act aditional flori9 flori9 Buna ziua, poate sa-mi spuna cineva cum se completa in 2007 un act aditional pt suspendarea CIM in vederea intrarii angajatei in CIC? Era un articol in care ... (vezi toată discuția)
Cim pe durata de determinata in cim pe durata nedeterminata mmarianne mmarianne Buna ziua, As dori o clarificare a unei dileme pe care o am in legatura cu modificarea CIM: avem un salariat incadrat pe durata determinata ( inlocuieste un ... (vezi toată discuția)
Cic-urgent anairam_unid anairam_unid Cand unei persoane i se termina concediul de crestere si ingrijire copil ce acte trebuiesc depuse la itm? (vezi toată discuția)