Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de decizie pt. persoana desemnata sa tina Revisal-ul?cursul de inspector RH am si de operator pe calculator.adresa mea este gbrlcostache@yahoo.com.Multumesc frumos!
Si eu ma inscriu cu aceeasi rugaminte ( mail : texamet.grup@yahoo.com )!
Ma intereseaza in special prevederile legislative in baza careia trebuie intocmita aceasta decizie .
Multumesc !
Si eu sunt interesata de acest model de decizie.(rrramor@yahoo.com). Nu am cursuri de operator calculator dar detin cunostinte. Este un impediment? Multumesc.
ANTET
DECIZIA NR.... din .........
pentru numirea persoanei autorizate pentru completarea si transmiterea Registrului general de evidenta a salariatilor
Art. 1 In conformitate cu prevederile ...................., incepand cu data de ....... , se desemneaza ca persoana autorizata pentru completarea si transmiterea Registrului general de evidenta a salariatilor la S.C......... SRL/ S.A. , domnul /na .........................
Art.2 Atributiile si responsabilitatile acestei persoane sunt:
..........................................................
Art. 3 Prezenta decizie se va comunica Inspectoratului Teritorial de Munca ........ , si salariatului in cauza.
Exemplarele deciziei se semneaza si se stampileaza în original de reprezentantul legal al Societatii, iar persoana nominalizata semneaza de luare la cunostinta pe exemplarul care se arhiveaza la Serviciul Personal.
La ITM nu se mai duce decat Revisalul.Daca nu este transmis pe net.Altceva nu se mai duce la ITM.decizia asta se pastreaza la dosarul persoanei desemnate si este prezentata organelor de control, la cerere.
Buna dimineata, ce completez in spatiul gol " In conformitate cu prevederile ...................., "? pot data acesta decizie cu ziua de azi sau trebuie sa o fac cu alta data? Multumesc.