In legatura cu detaliile acestea pot sa va scriu o carte de succes. De povestit pot sa va povestesc, dar sa dezvolt efectiv aceste solutii nu am echipamentele necesare.
Sunt firme care realizeaza servicii complete. Cand spun servicii complete ma refer la:
- Creare webiste (si forum eventual)
- Mentenanta website (intretinerea site-ului)
- Gazduirea site-ului (pe calculatoare dedicate)
- Ofera domeniu pentru site-ul gazduit (www.nume_site_dorit.ro)
Din aceste patru lucruri rezulta: www.nume_site_dorit.ro care e site-ul dorit de dumneavoastra unde pot face afacerile.
Eu din cateva cautari sumare pe Google am gasit:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ] /
ATENTIE!
Eu nu cunosc personal aceste firme (cunosc doar o firma personal, dar e straina). Despre site-urile de mai sus nu pot sa spun mai nimic. Vi le-am dat ca sa aveti o imagine de ansamblu cu privire la ce inseamna cat de cat servicii complete si costurile lor.
RECOMANDARE: Mai intai sa vorbiti cu cei de la serviciul respectiv, sa le spuneti cam ce doriti sa realizati, ce v-ar trebui, ce va recomanda, etc.
ATENTIE! Daca nu aveti cunostinte de baza in acest domeniu, recomand sa intrebati unde nu sunteti sigur sau nu stiti ce presupune un anumit lucru.
ATENTIE!
1) Un site complex (DIN NOU IN FUNCTIE DE CAT DE IMPORTANTA E POZITIA DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU CONFIDENTIALITATEA DATELOR) costa.
2) In primul rand sa va asigurati ca afacerea dumneavoastra va functiona in conditiile legii.
Recomandare:
Revizuitit site-urile de mai sus, vedeti ce presupun lucrurile pe care le ofera ei, intrebati in legatura cu ce doriti dumneavoastra si vedeti cum iesiti (cu cheltuielile si restul).
Deocamdata atat am de spus. Sper ca v-a fost de folos.