Buna ziua,
Cui ar trebuie sa ma adresez pt. a raporta un comportament abuziv al unui executor judecatoresc?
Mentionez ca am achizitionat un autoturism in leasing pe o per. de 6 ani din care am achitat 4 ani iar luna trecuta m-am trezit cu un executor la locul meu de munca care a venit sa imi ia masina pe motiv ca nu am platit de 3 luni ratele. I-am explicat ca e o neintelegere prezentandu-i si dovada platilot dar mi-a spus ca nu o intereseaza si in ziua urmat. mi-a emis o somatie de plata in val. de 2.900 lei.M-am adresat judecatoriei si am obtinut un certicat de grefa , dar executorul mi-a mai trimis o somatie in val.de 2.600 lei. Termenul stabilit de juidecator este 25 mai. Va rog sa ma ajutatiin aceasta problema. Cu multumiri!
puteti sa formulati plangere impotriva executorului la judecatoria în a cărei rază teritorială îşi are sediul biroul executorului judecătoresc sau sesizare disciplinara la camera executorilor judecatoresti.
mai puteti formula cerere de recuzare a executorului si contestatie la executare.