avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor
Discuție deschisă în Executare silită

Executor

Buna ziua,
Cui ar trebuie sa ma adresez pt. a raporta un comportament abuziv al unui executor judecatoresc?
Mentionez ca am achizitionat un autoturism in leasing pe o per. de 6 ani din care am achitat 4 ani iar luna trecuta m-am trezit cu un executor la locul meu de munca care a venit sa imi ia masina pe motiv ca nu am platit de 3 luni ratele. I-am explicat ca e o neintelegere prezentandu-i si dovada platilot dar mi-a spus ca nu o intereseaza si in ziua urmat. mi-a emis o somatie de plata in val. de 2.900 lei.M-am adresat judecatoriei si am obtinut un certicat de grefa , dar executorul mi-a mai trimis o somatie in val.de 2.600 lei. Termenul stabilit de juidecator este 25 mai. Va rog sa ma ajutatiin aceasta problema. Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 14:00, 7 Mai 2011
puteti sa formulati plangere impotriva executorului la judecatoria în a cărei rază teritorială îşi are sediul biroul executorului judecătoresc sau sesizare disciplinara la camera executorilor judecatoresti.
mai puteti formula cerere de recuzare a executorului si contestatie la executare.

Care ar fi comportamentul abuziv al executorului?

Acesta, daca a fost investit cu o cerere, ipotetic, si-a indeplinit obligatiile legale.

Formulati contestatie la executare si solicitati desfiintarea executarii silite, intrucat debitul a fost achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie somatie executare silita soso2010 soso2010 In cat timp de la primirea somatiei (data stamplilei Postei de pe plic e 07.04.2010) pot sa fac contestatie la o somatie de executare silita avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Lamurire despre un imprumut paulica_67 paulica_67 In 2015,am luat un imprumut de la Provident in valoare de 2500 ron .am achitat 800 lei.in 2018 m a sunat un executor judecatoresc si mi a spus ca am de plata ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita- ce se poate face in acest caz? ion damaschin ion damaschin Buna seara, Acum 7 ani am achizitionat un autoturism in leasing prin Impuls Leasing. In acest an am terminat acest leasing. Ce-i drept cu ceva probleme. ... (vezi toată discuția)