avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa procedez?

Am fost prins in cadrul unui festival de muzica de langa orasul X cu o mica cantitate de cannabis (sub jumatate de gram), in timp ce imi faceam o tigara cu ea. In urma perchezitiei mi s-a gasit si o punga de tutun, care a fost luata in vizor doar pentru ca acolo am tinut cannabisul si mirosea a cannabis, desi deschizand-o si cautand, nu au mai gasit nimic altceva. Totusi, le-a scapat din vedere o hartie mica cu o bucata mica (sub 0.1) de MDMA. Am semnat o declaratie cu ce mi s-a intamplat si mi s-a zis ca trebuie sa ma prezint la procuroul din orasul X dupa ce vin rezultatele de la laborator si sunt sunat.
Intrebare: risc inschisoare sau doar amenda? cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca initial nu au gasit-o? sa pretind ca nu stiam de ea?
Va rog frumos raspundeti. Sunt disperat.
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
doruvictor, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 01:06, 9 Mai 2011
Vrei sa te consiliem pe forum cu privire la droguri?
Este mai greu, gaseste-ti un avocat specializat in domeniu, altfel, nu te astepta numai la amenda.
O sa imi angajez un avocat. Momentan sunt intr-o situatie financiara dezastruoasa si incerc sa fac imprumuturi pentru a putea vorbi cu un avocat. Doream un sfat de aici in eventualitatea in care nu reusesc.
va rog frumos, ajutati-ma.
detinerea, comercializare si consumul de droguri sunt fapte cu caracter penal. Asadar, daca se dovedeste ca te faci vinovat de vreuna dintre aceste fapte vei fi condamnat, putin probabil, sa te alegi numai cu o amenda. Asadar, "disperarea" pe care o declari, este efectul satisfacerii unui viciu periculos, in care, ai intrat cu voia ta, nu cred ca, te-a mai consiliat nimeni. Pentru a putea face fata acestei situatii, angajeaza un avocat si pregateste-te pentru ceea ce va urma................
oricum succes, ........................:O
multumesc de raspuns. o alta intrebare mai generala ar fi: exista cazuri in care detinerea de droguri de categoria I , in care cantitatea este extrem de mica, duce la o pedeapsa care sa nu priveze libertatea?

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu ecstasy Bogdan1321 Bogdan1321 Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna ... (vezi toată discuția)
Minor prins cu droguri Bogdan131 Bogdan131 Buna ziua. Recent a găsit jandarmeria asupra mea o pastila ecstasy, iar unui prieten de al meu aprox. 0,2 grame de cannabis. Am fost la un sediu, a venit ... (vezi toată discuția)
Posesie drog de mare risc pentru consum ovidiu_cristi ovidiu_cristi Buna ziua! De curand, la o perchezitie in masina personala, am fost gasit eu si un prieten al meu cu droguri asupra noastra in felul urmator: - in masina a ... (vezi toată discuția)