Buna ziua...am si eu o intrebare : eu mi-am facut de curand un site unde anumiti utilizatori se inscriu si posteaza diferite subiecte despre pariuri: bilete pareri, etc( nu este forum )...intrebarea este urmatoarea eu am primit niste banere de la agentii de pariuri pe kre le-am postat pe site si cu care fac bani la click. Intrebarea mea este daca aceste venituri se declara pentru a fi impozitate sau am nevoie sa-mi deschid o firma in domeniu si sa le declar acolo veniturile?Si inca ceva userii isi dau doar mailul si pun un username si o parola...banuiesc k nu este nevoie sa apelez la date cu carcter personal deoarece nu ma intereseaza nume prenume , varsta , etc....Va multumesc
Daca aveti venituri care nu sunt burse/donatii, trebuie sa le declarati. Puteti face si o PFA / SRL. Daca nu procesati date personale, nu trebuie sa depuneti notificare de prelucrare a datelor personale.
cred ca mai multe probleme vei avea daca primesti banii de pe firma(iti poate face plata prin donatie si atunci nu va trebui sa o declari nicaieri cred), iar ca persoana fizica ori iti deschizi un pfa ori completezi declaratia 200.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.