Buna ziua...am si eu o intrebare : eu mi-am facut de curand un site unde anumiti utilizatori se inscriu si posteaza diferite subiecte despre pariuri: bilete pareri, etc( nu este forum )...intrebarea este urmatoarea eu am primit niste banere de la agentii de pariuri pe kre le-am postat pe site si cu care fac bani la click. Intrebarea mea este daca aceste venituri se declara pentru a fi impozitate sau am nevoie sa-mi deschid o firma in domeniu si sa le declar acolo veniturile?Si inca ceva userii isi dau doar mailul si pun un username si o parola...banuiesc k nu este nevoie sa apelez la date cu carcter personal deoarece nu ma intereseaza nume prenume , varsta , etc....Va multumesc
Daca aveti venituri care nu sunt burse/donatii, trebuie sa le declarati. Puteti face si o PFA / SRL. Daca nu procesati date personale, nu trebuie sa depuneti notificare de prelucrare a datelor personale.
cred ca mai multe probleme vei avea daca primesti banii de pe firma(iti poate face plata prin donatie si atunci nu va trebui sa o declari nicaieri cred), iar ca persoana fizica ori iti deschizi un pfa ori completezi declaratia 200.