avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna ziua!am si eu o intrebare la dumneavoastra si poate ma puteti ajuta.am inmatriculat si eu o masina in septembrie 2009 la care am platit o taxa de 4927.19ron.imi mai pot recupera banii?am vreo sansa de castig? si ce trebuie sa fac?va multumesc!!
Da cu succes!
Puteti obtine si cheltuieli de judecata ,adica cele ocazionate cu avocatul si taxa de timbru, traducator,doar actionati profesionist cu un av care stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)