avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire pamant

Buna ziua am si eu o intrebare la cei in domeniu . Suntem 3 frati iar de unul dintre ei nu stim nimic de el de 19 ani , parinti sunt morti. Ce putem face sau daca putem vinde pamanturile fara semnatura lui ? Ce e indicat de facut? Multumesc frumos si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: razasul , utilizator 10:02, 12 Mai 2011
Buna ziua ! In masura in care acesta este de negasit nu aveti decat variata dezbaterii mostenirii in instanta . Nu puteti dispune legal de imobile pana ce nu dezbateti mostenirea .
Trebuie sa deschideti succesiunea, daca nu ati facut-o pana acum, cu citarea celui "disparut" prin presa. Asta daca sigur nu-i stiti ultima adresa.
am scris la ultima adresa dar nu sa primit nici un raspuns au fost aduse scrisorile inapoi in presa nu a fost dat.
cat timp trebuie sa apara in ziar imi poate zice cineva?
cauta decretul 31/1954, art.16 si urmatoarele, acolo ai toate explicatiile si procedurile de urmat referitoare la dispatuti si declararea decesului acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea judecatoreasca a mortii Adelina t Adelina t Am si eu o intrebare............Care este legea care reglementeaza procedura declararii judecatoresti a mortii?Si care ar fi intreaga procedura de urmat(ce ... (vezi toată discuția)
Declararea judecatoreasca a disparitiei sau mortii ContSters48919 ContSters48919 in cazul unui unchi mostenitor a 1/4 dintr-un imobil disparut de mai mult de 50 de ani caruia nu i se cunaoste data nasterii ci doar faptul ca e nascut intre ... (vezi toată discuția)
Succesiune imposibila... ContSters117274 ContSters117274 tata mort din 1987, iar mama moarta din 1989 fara a i se elibera certificat de deces. cum este poibila succesiunea??? (vezi toată discuția)