avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii d205
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

d205

Ce cuprinde declaratia 205(veniturile(altele decat cele din salariu) din 2010) si care este ultima zi de depunere?
Cel mai recent răspuns: dianapirvu , utilizator 14:52, 15 Iunie 2011
Dacă intraţi pe declaraţia 205 după ce completaţi datele societăţii vă apare lista cu toate veniturile pe care le cuprinde declaraţia 205.Pentru veniturile care se impozitează cu 10% termenul de depunere a fost 28 februarie iar pentru cele la care impozitul este 16% termenul de depunere este 30 iunie,
buna ziua,

referitor la declaratia 205, am o problema. am intrat in aplicatie, am introdus unul dintre prestatori si la sfarsit imi da eroare. nu este o eroare cuantificabila, nu imi dau seama de unde provine. am sunat la anaf mi s-a spus ca am introdus gresit. am mai completat d205 si nu am avut probleme. daca ma puteti ajuta va rog. am 1500 de prestatori si deja am intrat in criza de timp.

trebuie sa mentionez ca initial am preluat din softul de salarii si am avut aceeasi eroare, crezand ca nu este omologat softul am introdus manual, dar tot nu merge.

va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile 205 - unde verificam faptul ca au fost inregistrate corect de fisc? IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, verificam starea tuturor declaratiilor depuse si ne-am lovit de o problema. Avem declaratii depuse, cu recipise - dar care la Anaf persoane ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale Radu Aura Radu Aura Am completat si transmis D205, insa nu imi este clar daca mai trebuie intocmite fisele fiscale pentru salariati. Ma puteti ajuta sa clarific aceasta problema? (vezi toată discuția)
Completarea d205 - salariatii detasati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am un salariat detasat la o alta unitate. Noi am depus declaratia 205 pe 0, intrucat la noi contractul este suspendat in baza detasarii. ... (vezi toată discuția)