avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Putin ajutor daca se poate. Legea privind organizarea ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Putin ajutor daca se poate. Legea privind organizarea instantelor si parchetelor militare

Imi poate trimite si mie cineva Legea nr.54 din 9 iulie 1993 pentru organizarea instantelor si parchetelor militare+anexa.
Republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 209 din 13 mai 1999,in format Pdf.
Toate programele de legislatie pe care le-am incercat nu aveau posibilitate de download. :(
Raman recunoscator.
Adresa este kovacs.raoul@gmail.com
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
ContSters146145, utilizator
incearca la adresa asta, si salveaza [ link extern ]
Mergeti la MONITORUL OFICIAL si ei va vor face o copie dupa M.O 209/1999 sau poate mai au chiar originalele.
Vedeti ca , prin L.304/2004 privind organizarea judiciara, instantele militare au fost organizate similar cu instantele civile, activitatea lor fiind reg. in cap.3, art.56-61 .
Controlul asupra lor poate fi efectuat de catre CSM , in aceleasi conditii ca pt.instantele civile.Raspunderea disciplinara se va face dupa aceasta lege .
@raoul

Deschizi un fisier WORD sau daca n-ai instalat Microsoft Office folosesti notepad, asta il are orice Windows. Vii pe textul pe care vrei sa-l ,,downloadezi'' si cu click stanga pe mouse il marchezi (se ,,albastreste'' ) . apesi click dreapta (vezi sa ramana ,,albastrit'') dai pe COPY (COPIAZA), apoi dai click pe _ liniuta din dreapta sus (pagina cu textul este coborata in bara), te duci la fisier, dai click pe PASTE (cu mouse dreapta) si gata ! Textul ti se salveaza dupa care ti-l pui in ce folder(dosar) vrei ! Simplu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt admin teoma teoma Se poate face ceva ca textele postate pe forum sa poata fi copiate SELECTIV, nu la gramada, cum se poate face acum? De exemplu, n-as putea copia numai ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 In cazul in care toate contractele au fost transmise la ITM apoi sau pierdut datele, in urma unui virus, se poate reface Revisalul cu toti angajatii cu toate ... (vezi toată discuția)
Noul revisal mirio mirio Buna ziua. Imi puneti spune si mie va rog daca a aparut noua forma a REVISAL? Aveti idee cand apare si pana cand trebuie transmise in REVISAL datele noi cerute ... (vezi toată discuția)