avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de concesionare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de concesionare

Buna ziua,
am nevoie urgent de ajutor
Daca eu am concesionat un teren de la un consiliu local si activitatea economica pe care mi-am propus-o nu se poate desfasura decat ca persoana juridica cum fac ca persoana juridica pe care o sa o infiintez sa preia acest contract de concesiune.
precizez ca acest contract inca nu este incheiat si daca pot sa pun o clauza de acest fel?

Alte discuții în legătură

Preluare concesiune Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine pasii care trebuie urmati pentru a putea prelua o concesiune de pe urma tatalui meu care tocmai a decedat. Va ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent - pierdere valabilitate concesiune miki_M miki_M Conform art.36 , alin.1 si alin.2 din Legea 50/1991 , daca in termen de 1 an de la incheierea contractului de concesiune nu se solicita autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren iulian2009 iulian2009 La sfarsitul anului 2010 am participat la o licitatie pentru concesionarea unei suprafete de teren. Am castigat licitatia urmand sa se intocmeasca contractul ... (vezi toată discuția)