avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere arma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere arma

Sotul meu a detinut o arma neletala acasa, a fost plecat in Germania si nu am stiut de legea care a intrat in vigoare intre timp.Cand am luat cunostinta despre lege ne-am prezentat la politie.Politistii au spus ca nu este nici o problema si bine ca a venit el personal.Nu s-a opus predarii armei,dar a aparut in ziar cu tilul "detinea arma letala ilegal din Iratosu" , a aparut numele lui integral,numele comunei si arma defapt a fost neletala toate acestea a aparut fara acordul nostru!
Ce am putea face sau daca se poate asa ceva?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
bettina_e@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 10:37, 12 Mai 2011
In primul rand aveti dreptul la replica! Solicitati ziarului acest lucru.

Bine dar au dreptul sa apare in ziar numele fara acordul nostru?Prenumele a fost intreg scris iar numele prescurtat.
Avand in vedere ca e si o minciuna, categoric nu!

Dar faceti o cerere dreptul la replica. Puteti deasemenea sa va adresati instantei pt. cele intamplate, daca doriti sa primiti daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)