Sotia mea a binevoit sa ajute o prietena prin girarea unui imprumut la un C.A.R.
A completa o adeverinta tip si a inmanat-o persoanei.
Persoana respectiva a facut imprumut la o alta societatea CAR decat cea din adeverinta si a considerat ca poate face una identica pe formularul nou. Adica:
1. a decupat semnatrura si data prin anumite mijloace(scanare , xerox ) , le-a trecut pe noul formular. (se cunoste diferenta)
2. Pe noul formular nu apar stampila si semnatura autorizata a societatii unde lucreza sotia , prin care sa confirme ca lucreza la societatea respectiva.
3.societatea din adeverinta este CMI si in realitate este o societate comerciala.
4. salariul nu apare.
Singurele date reale sunt : numele complet, cnp , adresa .
Am primit acasa de la executor judecatoresc somatie sa plateasca imprumutul pt ca nu au mai fost platite ratele.
Persoana care a facut imprumutul este judecata pt luare de mita.
Pot sa "sperii" societatea de credit sa-si retraga cererea de executare si sa invoc faptul ca a uzat de fals cu buna stiinta.?
Falsuri
ContSters129185
Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)